Nieuw bestuurslid Stichting ATEX

Stichting ATEX heeft met ingang van april 2016 een nieuw bestuurslid. De benoeming van een juridisch adviseur in de persoon van mr. Ewald W.A. Jansen markeert de nieuwe koers van Stichting ATEX. In het kader van deze nieuwe start is een aantal verbetermaatregelen doorgevoerd die van Stichting ATEX een nog professionelere en succesvollere organisatie maken in de strijd voor arbeidsveiligheid.

Iem Kievit, voorzitter van Stichting ATEX: “Het benoemen van een juridisch adviseur is één van de maatregelen die zijn opgesteld om de organisatie te versterken. Stichting ATEX is ervan overtuigt dat het bestuur de professionalisering voortzet. Ewald Jansen is een ervaren jurist die dagelijks met bedrijfsveiligheid in de vorm van bedrijfsongevallen en de daar uitvloeiende claims belast is. Zijn meerwaarde is een zeer welkome aanvulling.

Iem Kievit (links) bevestigt de bestuursaanstelling voor mr. Ewald W.A. Jansen (rechts)