DeltaRent gaat voor Explosieveilig!

DeltaRent verhuurt in de breedste zin van het woord. Ze zijn expert op het gebied van materiaalverhuur aan bedrijven en particulieren. DeltaRent  heeft jarenlange ervaring in diverse branches, waaronder de (petrochemische) industrie, de bouw, infra, evenementen en particulieren. De kracht van DeltaRent is dat ze flexibel zijn, denken met u mee, zoeken samen naar de juiste oplossing. Ze begrijpen dat het werk door moet gaan, soms zelfs 24/7. Het bedrijf is hierop ingespeeld, het team is er klaar voor. Door de enorme voorraad zijn ze in staat om snel te leveren. Het goed opgeleide personeel werkt met hoogwaardig materiaal, waardoor we onze kwaliteit kunnen waarborgen. De technici werken ook bij u op locatie. DeltaRent  is onder andere specialist in mobiele lichtmastwagens, tijdelijke verlichting (tijdelijke verlichtingen) en explosieveilige verlichting.
Als aanvulling op de vele behaalde veiligheidscertificaten heeft Stichting ATEX de opdracht binnengehaald om DeltaRent ATEX te certificeren.

Jan de Graaff directeur DeltaRent  is blij met de richting zijn bedrijf heeft gekozen op het gebied van bedrijfsveiligheid.

“Het is een goede aanvulling op onder andere de VCA certificering die het bedrijf al heeft”

Met het herschreven lesmateriaal en trainer Andre Wiermans worden de medewerker van DeltaRent  op korte termijn opgeleid. Voor meer informatie over ATEX Certificeren neem contact op  met Stichting ATEX op 088-0216026 of via info@stichtingatex.nl

Voorzitter Stichting ATEX Iem Kievit en directeur DeltaRent Jan de Graaff bevestigen de opdracht.